Thursday, 4 October 2012

JELI GAMAT GOLD

JELI GAMAT GOLD

RM 69.50 @ 350 ml

 


KHASIAT JELI GAMAT GOLD

Makanan Kesihatan Terunggu Abad Kini Untuk Membantu Pencegahan Penyakit & Mengekalkan Kesihatan


Apakah Luxor Jeli Gamat GOLD?

Jeli Gamat GOLD merupakan produk penjagaan kesihatan yang diperbuat daripada 100% timun laut emas atau gamat emas tulen. Gamat Emas ialah sejenis timun laut yang berwarna keemasan.

Ia berlainan dengan timun laut biasa kerana mengandungi khasiat yang tinggi tanpa kolesterol. Ia mempunyai daya hidup yang kuat kerana cepat sembuh dan masih dapat hidup walaupun dipotong dua.

Gamat digunakan dalam perubatan tradisional sebagai makanan berkhasiat untuk wanita selepas bersalin atau sebagai rawatan untuk penyakit kronik seperti penyakit koronari, lemah jantung, penyakit kencing manis (diabetes), penyakit kolesterol tinggi dan sengal sendi. Ia juga digunakan untuk merawat dan menyembuh luka.

Luxor Jeli Gamat GOLD merupakan satu-satunya produk gamat yang diuji dan diiktiraf oleh pakar tempatan dan mendapat pengiktirafan bertaraf Emas (GOLD Standard) oleh Bapa Gamat Malaysia iaitu Prof Ridzuan Hashim daripada UIAM. Ia diekstrak dan dihasilkan dengan menggunakan teknologi yang canggih, menjadikannya lebih bersih, berkhasiat dan tulen.
 

Apakah Kebaikan Luxor Jeli Gamat GOLD?

 
Wanita Bersalin
Baik untuk wanita selepas bersalin, membantu menyembuh luka-luka pembedahan dan memulihkan fungsi sistem peranakan. Bagi yang menyusu badan disyorkan amalkan sekali dengan Spirulina Pacifica kerana ia membekalkan 46 zat yang diperlukan badan dan bayi.


Pulihkan Tenaga/ Keletihan
Mempercepatkan pemulihan tenaga dan mengelakkan keletihan terutama mereka yang aktif bersenam dan bersukan. Bagi pertambahan tenaga untuk anda kekal aktif, amalkan Spirulina Pacifica
 
  
Pesakit Ulser, Gastrik, Masalah Usus
Membantu penyembuhan ulser, gastrik dan pendarahan usus.

Mengurangkan sakit urat, saraf dan kesakitan pada otot badan dan sendi. Bagi masalah sendi disyorkan juga dengan pengambilan Krill Omega Plus.


Sembelit/ Buasir
Membantu mengurangkan simptom sembelit dan penyembuhan masalah buasir. Bagi membantu masalah ini selesai dengan lebih cepat, amalkan sekali Spirulina Pacifica yang bertindak sebagai agen detoksifikasi yang berkesan.

 
Tenangkan Fikiran
Menenangkan fikiran dan mengurangkan tekanan.


Pelali
Bertindak sebagai pelali atau sebagai penahan sakit semulajadi.

 
Resdung/Asthma/ Lelah
Mengurangkan penyakit resdung dan asma atau lelah. Ia membantu dengan mengurangkan kesan alahan yang menyebabkan masalah di atas. Sebagai tambahan kepada masalah resdung, amalkan juga Bio C untuk menguatkan semula sistem imun agar boleh mengatasi kesan alahan.


Kecantikan Kulit
Merangsang kecantikan kulit, meningkatkan peredaran darah, menguatkan struktur, melembutkan serta mempertahankan penuaan pada kulit.


Kanser
Mencegah kanser dengan memperbaiki sel-sel yang rosak, merangsang pertumbuhan sel-sel baru & menguatkan semula sel-sel yang lemah. Kepada pesakit kanser yang masih ingin berikhtiar disyorkan amalkan Spirulina Pacifica yang bertindak sebagai agen anti kanser berkesan.


Kulit Terbakar & Melecur
Menyembuhkan kulit terbakar, menghidupkan tisu & sel badan

 
Toksin
Boleh membuang toksik dalam badan. Bagi membantu proses detoksifikasi dengan efektif, amalkan sekali dengan Spirulina Pacifica.
 

Batuk/ Selsema/ Kahak
Boleh menghentikan batuk, selsema (mengeluarkan kahak) terutama bagi bayi yang ada masalah batuk atau ada kahak akan keluar melalui najis atau muntah muak susu.


Lain-lain 
Boleh membantu mengurangkan beban kesakitan disebabkan penyakit seperti paru-paru, tekanan darah rendah, mati pucuk, darah tinggi, kencing manis, sakit jantung, gout dll  


Tips Tambahan (Rahsia Belaian Kasih)

Bagi kecantikan kulit & menegangkan kulit muka, cuci kulit muka dengan Gel Pencuci Muka Gamat. Selepas itu, campurkan Jeli Gamat Gold, Spirulina Pacifica dan Bio-C Complex dan sapukan pada muka untuk dibuat masker & Scrub. Selepas kering, cuci masker dan sapukan campuran Gel Gamat Gold & Minyak Urut Gamat Aromaterapi sebelum tidur.


Cara Penggunaan

Bayi :
setitik sehari (boleh diberi terus atau dicampur dalam susu formula)
Kanak-kanak (Bawah 2 tahun) :
1 sudu kecil sehari
Dewasa :
1 sudu besar pagi dan 1 sudu besar malam sehari
Pesakit :
2 sudu besar pagi dan 2 sudu besar malam sehari
 
 
Peringatan : Mereka yang mengambil ubat harus mengelakkan memakan Jeli Gamat GOLD pada masa yang sama dengan pengambilan ubat. Masa yang paling sesuai ialah 1 jam sebelum atau selepas mengambil ubat. Pastikan anda meminum 8 gelas air sehari.

Cadangan : Bagi Anda yang berada luar dari Pulau Pinang, bagi menjimatkan perbelanjaaan kos pos barang pesanan anda, dicadangkan anda ambil 2 botol untuk sebulan.
 
 
 
TESTIMONI 
 
Luka Kencing Manis & Sering Demam
 
 Keletihan, Gastrik & Kitaran Haid Tidak Teratur


Kencing Manis & Rambut Beruban


Darah Tinggi, Sakit Sendi & Keletihan


Sakit Lutut, Rambut Gugur & Kelemumur


Darah Tinggi, Kencing Manis, Resdung & 
Kulit Kering

 
Sakit Lutut & Sendi
 
 
 Sakit Kepala, Kolestrol & Sakit Sendi
 
  Jeragat, Letih & 10 Tahun Tidak Mengandung


Tekanan Darah Tinggi & Kolestrol


Gastrik, Ulser & Gegendang Telinga Pecah


Luka KemalanganRambut Gugur & KelemumurKencing Manis Kronik


Luka Kemalangan


  Jerawat Batu & Resdung


  Luka Kencing Manis


  JeragatKencing Manis & Kaki Bengkak


  Kulit Melecur


Kulit Berkedut


  Tompok Hitam & Kesan Parut


  Minor Strok Akibat Kemalangan


  Kulit Terbakar


Psoriasis


Talasemia


Penyakit Kulit / Psoriasis  Psoriasis


Penyakit Kulit / Psoriasis


Jerawat


Kesan Parut Pembedahan


Tulang Kaki Patah Akibat Kemalangan


Tulang Tengkuk Retak Akibat Terjatuh


Masalah Berat Badan


  Ovaritis


  Alahan Kulit & Berbiji Air

No comments:

Post a Comment